Verbinding met de natuur

De natuur kan ons zoveel geven als we hiervoor open staan. Tijdens de verschillende wandelworkshops en cursussen leer ik je hoe je weer in verbinding komt met je eigen natuur en de natuur overal om je heen.

 

Ook neem ik dit mee in de yogalessen die ik deels in de natuur buiten geef, waardoor er meer verdieping kan ontstaan dan bij lessen die alleen binnen gegeven worden.  

 

Wat we samen gaan ervaren:

Beweging, ontspanning, verbinding, beleving, balans, stilte, plezier, aandacht, transformatie, seizoenen, ruimte, loslaten, energie en nog veel meer...

 

De werkvormen zijn o.a. yoga reeksen en houdingen (asana's), mindfulness oefeningen, ademoefeningen (pranayama), diepe ontspanning, meditatie, mantra's zingen, meditatieve wandeltechnieken, creatieve opdrachten met natuurlijke materialen... 

 

De wandelworkshops zijn vanzelfsprekend altijd buiten, in principe bij elk weertype (behalve bij een weeralarm). 

Tijdens de yogalessen in Borgercompagnie hebben we beschikking over een fijne, warme binnenruimte en een grote natuurtuin. Zoveel mogelijk gaan we elke les ook een deel buiten in de natuur ervaren. De ene les zal meer buiten zijn dan de andere les, afhankelijk van de weersomstandigheden.