Wie ben ik?

Ik ben Anneloes Stroetinga-van Deel. Ik ben getrouwd met Ronald en onze zoon Jarnick is 10 jaar.

Na de Pabo heb ik de opleiding Speciaal Onderwijs gevolgd en ik werk inmiddels alweer meer dan 15 jaar in het basisonderwijs.

Al heel lang wist ik dat ik kinderen graag anders wil begeleiden dan binnen het onderwijs mogelijk is. 

Een aantal jaren geleden ben ik, na een aantal opleidingen, begonnen met 'mijn Lichtboom'. Hierin kan ik mijn eigen pad en hart volgen. Nog steeds ben ik me volop aan het ontwikkelen. Op het moment ben ik bezig met de Dru Yoga Docenten Opleiding. Dit brengt me weer heel veel moois, wat ik binnenkort met jullie kan gaan delen!

 

Ik ben rustig, gevoelig en ik kan goed luisteren en improviseren.

Vanuit mijn familie en op school heb ik veel ervaring met veel verschillende kinderen en ook met de uitdagingen die daar soms bij komen kijken.  Ieder kind/ mens is uniek en het is mijn kracht om daarop in te spelen.  Door met kleine groepen of individueel te werken,  heb ik veel aandacht voor elk individu.

 

Naast de werkzaamheden binnen mijn yogapraktijk, werk ik nog 2 dagen als leerkracht bij Kindcentrum Noord in Delfzijl.

 

Relevante opleidingen/ cursussen:

 

Dru Yoga Docenten Opleiding, bij Dru Netherlands (2000 - heden)

Yoga for the Special Child (deel 1), bij Sonia Sumar (2019)

Therapeutische Kinderyoga,  bij Arterre (2018 - 2019)

Mindfulness en Meditatie met kinderen, bij Arterre (2018)

Holistische Kinderyoga, bij Arterre (2017 - 2018)

Dru Sound cursus, bij Dru Netherlands (2017)

Dru Meditatie cursus, bij Dru Netherlands (2015)