Wie ben ik?

Ik ben Anneloes Stroetinga-van Deel. Ik ben getrouwd met Ronald en onze zoon  Jarnick is 9 jaar.

Na de Pabo heb ik de opleiding Speciaal Onderwijs gevolgd en ik werk inmiddels alweer 15 jaar in het basisonderwijs.

Al heel lang weet ik dat ik kinderen graag anders wil begeleiden dan binnen het onderwijs mogelijk is. Nu heb ik de opleidingen "Holistische Kinderyoga" en "Mindfulness en Meditatie met kinderen" en "Therapeutische Kinderyoga" afgerond bij Arterre en kan ik met 'mijn Lichtboom' mijn eigen pad en hart volgen.

Ik ben rustig, gevoelig en ik kan goed luisteren en improviseren.

 

Vanuit mijn familie en op school heb ik veel ervaring met veel verschillende kinderen en ook met de problemen die daar soms bij komen kijken.  Ieder kind is uniek en het is mijn kracht om daarop in te spelen.  Door met kleine groepen kinderen te werken,  heb ik veel aandacht voor elk kind.

Door de opleiding Therapeutische Kinderyoga bij Arterre af te ronden en het eerste deel van Yoga For The Special Child, gaat er voor mij nu een wens in vervulling om ook kinderen met een speciale hulpvraag nog beter individueel te kunnen begeleiden. Bijvoorbeeld hooggevoelige kinderen of kinderen met een lichamelijke of psychische beperking.  Ik bekijk kinderen vanuit hun mogelijkheden en kwaliteiten en ga daarmee aan de slag. 

Naast de werkzaamheden binnen mijn yogapraktijk, werk ik nog 2 dagen als leerkracht bij Kindcentrum Noord in Delfzijl.