Wie ben ik

Sinds ik in 2014, na een burn-out, in aanraking kwam met Dru Yoga voelde dit voor mij elke keer weer als thuiskomen. 

Naast het zelf ervaren van alles wat de yoga mij te bieden had, wilde ik het ook graag gaan doorgeven aan anderen. Dit ben ik eerst gaan doen door Kinderyoga te gaan geven. Voor mij een logische stap vanuit mijn werk als leerkracht op een basisschool.

Daarna ben ik begonnen met de Dru Yoga Docenten Opleiding, vooral omdat ik meer verdieping zocht. Dit was een ontzettend goede keus, die me heel erg veel gebracht heeft!

 

Nu ik klaar ben met de opleiding, is het tijd om al het moois met anderen te delen. Naast yoga beleven, vind ik het zelf ook heel fijn om in en met de natuur te zijn. Ook hier ervaar ik het gevoel van thuiskomen, zowel in mezelf als in contact met alles wat leeft. 

 

In mijn lessen wil ik dit graag combineren: Yoga en Zijn in de Natuur!